2012. augusztus 24., péntek

Angyalka száraztésztából

Hozzávalók

  • kicsi és nagyméretű szarvacska tészta a kéznek és a testnek
  • barilló masni tészta a szárnynak
  • tarhonya a hajnak
  • papírmasé golyó a fejnek
  • arany, vagy ezüst  szórófesték
  • ragasztópisztoly
  • fonal a felfüggesztéshez

Elkészítés

  1. Az egyes tésztaelemeket ragaszd egymáshoz, a fejet is ragaszd fel a  testre.
  2. Ezután önts egy kis tálkába tarhonyát, ragasztózd be a fejet és nyomd bele a tarhonyába.
  3. Ugyanekkor ragaszd bele az angyalka akasztóját is, majd az egészet fújd le arany vagy ezüst festékkel.Ezt célszerű szabad levegőn végezni.
  4. Felfüggesztve szárítsd. 

 
 
Köszönet érte Norcsának.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése