skip to main |
skip to sidebar
Szegfűszeges, illatos narancs
Hozzávalók
- narancs
- szegfűszeg
- egész köménymag
- alufólia
- esetleg díszszalag
Elkészítés
- A narancsot teletűzdelem szegfűszeggel, minél többet tűzünk bele, annál illatosabb lesz.
- Egy kis alufóliára teszek kb. 2 kávéskanálnyi egész köménymagot, majd ebbe belecsomagolom a teletűzdelt narancsot.
- Óvatosan becsomagolom, hogy ne lyukadjon ki az alufólia.
- Egy szép kis díszszalaggal be is csomagolhatjuk, így dekoratív is lesz a kis csomag.
- Hetente néhányszor megforgatom, hogy a köménymag mindenhová eljusson.
- 3-4 hét „érlelés” után Szenteste szoktam kicsomagolni a narancsot.
- Nagyon jó illatot áraszt magából és még jól is mutat.
- Akár fel is akaszthatjuk valahová vagy adhatjuk ajándékba is.
Köszönet érte Thyfealya-nak.
http://kreativkozpont.hu/otlet/308
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése