2012. augusztus 25., szombat

Szegfűszeges, illatos narancs

Hozzávalók

  • narancs
  • szegfűszeg
  • egész köménymag
  • alufólia
  • esetleg díszszalag

Elkészítés

  1. A narancsot teletűzdelem szegfűszeggel, minél többet tűzünk bele, annál illatosabb lesz.
  2. Egy kis alufóliára teszek kb. 2 kávéskanálnyi egész köménymagot, majd ebbe belecsomagolom a teletűzdelt narancsot.
  3. Óvatosan becsomagolom, hogy ne lyukadjon ki az alufólia.
  4. Egy szép kis díszszalaggal be is csomagolhatjuk, így dekoratív is lesz a kis csomag.
  5. Hetente néhányszor megforgatom, hogy a köménymag mindenhová eljusson.
  6. 3-4 hét „érlelés” után Szenteste szoktam kicsomagolni a narancsot.
  7. Nagyon jó illatot áraszt magából és még jól is mutat.
  8. Akár fel is akaszthatjuk valahová vagy adhatjuk ajándékba is.


    Köszönet érte Thyfealya-nak.
    http://kreativkozpont.hu/otlet/308
     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése